Nyhedsbrevet – Februar 2024

Mojn Venner

Den 29.Februar havde vi klubmøde i OZ6ARC. Vi havde en hyggelig drøftelse af de sidste nye tiltag i klubben. OZ5XF Harboe havde været i gang med 3D printeren hvor Harboe havde fremstillet en antennespole til en vertikal antenne, se billede....ganske flot resultat. Vi glæder os til at se den med tråd på og nogen måleresultater, det bliver spændende.

       

Harboe havde også investeret i et EFHW byggesæt fra HF Kits i Holland, som leverer virkelig kvalitet, UNUN'en er blevet samlet og bygget færdig nu, og viser fine resultater på Mini1300, med 2700kOhm's belastning.
Nu mangler Harboe bare at få samlet forlængerspolen som helst skal lande på 110 uHenry og så er Harboe klar til første test på  80 meter.

--- --- --- ---

OZ1KVM Germann havde også fået sin nye antenne sat op, og den leverer rigtig gode resultater.

Det er en kombineret Moxon og beam som kører på de mest populære bånd.

Germann forklarede om de gode resultater han havde haft, det var rigtig dejligt...

--- --- --- --- ---

Desværre havde vi også en rigtig dårlig nyhed...vores gode medlem OZ1DTC Hanne er gået SK efter længere tids sygdom. Vi sender vores tanker til de efterladte og venner som nu kommer til at leve med det tab som Hanne's død har efterladt.

Begravelsen finder sted den 7. Marts kl 13:30 i Agerskov Kirke.
Æret være Hanne's minde.

 

Det var alt for denne gang vi ses i klubben på Torsdag, hvor vi vil måle lidt på den antenne som OZ5ZX Jeff, OZ5XF Harboe, OZ8TE Jan, OZ7UE John og OZ1BMO Gert satte op i Søndags.

Vy73 de OZ1BMO
Gert