Medlemsmøde i Aabenraa – 7. marts 2024

Mojn Venner

Den 7. Marts holdt vi klubmøde i OZ6ARC hvor John OZ7UE havde forberedt et lille spændende indlæg omkring vores nyligt opsatte antenne. Det blev underbygget med billeder af målinger som John havde foretaget, og det viste sig også at den nye antenne er fremstillet efter et kendt koncept, nemlig en 9:1 UNUN og en "alupind" på ca. 6,30 meter. Den bliver brugt meget hvor pladsforholdene er begrænsede og kan levere ganske gode resultater, hvis man har en god tuner.

John har lavet en del research omkring vores igangværende longwire projekter og sideløbende udsendt links til en masse lærdom omkring det emne, kig lige i den sidste mail som John har sendt og kig på de spændende links, der er virkelig noget at hente, specielt for Jer der i øjeblikket arbejder på wire antenner....

----------------------------------------
Næste gang vi mødes er på Torsdag den 14. Marts hvor vi får besøg af Torben OZ6TW som arbejder meget tæt på EDR. Derfor er der mulighed for at både få nogen gode råd om klubarbejdet, hvordan EDR kan hjælpe os hvis vi har problemer (antenne tilladelser osv) og hvilke planer EDR har med hensyn til fremtiden...mød op og kom med din mening og forslag, det er nu du har muligheden for at sætte præg på dagsordenen.
-----------------------------------------

Vi ses i klubben på Torsdag!!!! Det er vigtigt at møde op!!!

Vy73 de OZ1BMO
Gert

 

 

Som aftalt i torsdags er her de links hvis indhold jeg omtalte.

https://sm7vrz.wordpress.com/2014/10/26/antenna-addition/#more-134

https://www.dl4no.de/thema/endgespe.htm

http://www.dg0sa.de/langdraht.pdf

 

Et billede  fra min rigexpert AA-230 zoom af swr fra 1 Mhz til 30 Mhz  på GPM-1500

Vy 73 de oz7ue John